Основен » google » Как да скриете и поверите фотоалбум във Facebook от вашия мобилен телефон или компютър

Как да скриете и поверите фотоалбум във Facebook от вашия мобилен телефон или компютър

AliExpress WW

Facebook е социална мрежа признати в цял свят заради своята гъвкавост и достъпност в момента на споделяне на всички онези важни за нас моменти или просто да сме наясно със събитията, които се случват в днешния свят.

Въпреки това, чрез режима, в който можете да добавяте както снимки, така и видеоклипове. Може да се каже, че тази платформа е базирана на изображения и снимки, които могат да бъдат публикувани. По този начин той има много инструменти за модифициране и управление на същите.

Дори ако работите от компютъра си или тъй като трябва да инсталирате Facebook от вашето устройство с Android, тази платформа се адаптира към някое от тях и ви позволява да продължите да си взаимодействате в него, но има толкова много конфигурации и функции, че може да бъде почти невъзможно да ги знаете всички.

Ето защо създадохме тази статия, така че отсега нататък да продължавате да споделяте съдържанието си по-добре и да се грижите за поверителността си, или ако вече го правите, можете да го оптимизирате, тъй като тази платформа се актуализира постоянно и това може да ни обърка малко.

Как да скриете фотоалбум във Facebook
Вижте това видео в YouTube

В допълнение към предоставянето на своите потребители на необходимите аксесоари за редактиране и декориране на вашите снимки чрез филтри, рисунки, текстове, икони или стикери, всичко това по много лесен начин, но също така Facebook също ви позволява да управлявате собствената си публикация.

С други думи, Facebook ви дава различни опции, за да определите кой може или не може, да вижда вашите изображения или албуми във вашия акаунт, да не говорим, че понякога дори могат да ни намерят с известните, а понякога и досадни фото и видео тагове от профила на други приятели.

Ако обаче ги изтриете правилно, бихте могли избягвайте да бъдете открити от нечий профил И имайте предвид, че според своите стандарти за поверителност и сигурност, Facebook може да ви помогне да контролирате кой може да вижда какво споделяте и с кого го правите, тъй като голяма част от тази информация може да бъде публикувана и видяна от всички.

Така че, ако това е вашият случай и искате да можете да научите как да скриете вашите изображения във Facebook или албуми, вие сте попаднали на правилното място. Само като следвате инструкциите по-долу, можете да скриете снимките си от други хора. Така че вие ще гарантирате вашата поверителност извършване на процедура, която няма да ви отнеме дори 5 минути.

Индекс ()

    Как да скриете фотоалбум във Facebook

    Първата стъпка, за да може започнете да скривате вашите фотоалбуми в платформата Facebook се състои от влизане. За да направите това, отидете на главната страница във Facebook и въведете вашето потребителско име, имейл или телефонен номер (който предпочитате), както и вашата парола.

    Второто нещо, което ще трябва да направите, е достъп до вашия Facebook профил. За това можете просто да кликнете върху изображението на вашия профил в синята лента в горната част на екрана. Това трябва незабавно да ви пренасочи към вашата страница във Facebook или това, което е известно като профил..

    Сега ще трябва да изследвате профила си, докато намерите раздела, който казва: "Снимки ”И следователно ще натиснете този бутон. Във вашата фотогалерия ще трябва определете кой албум искате да скриете на обществеността. В случай, че искате да скриете няколко, ще трябва да приложите тази операция няколко пъти.

    Как да конфигурирам настройките за поверителност за фотоалбум във Facebook стъпка по стъпка

    След това погледнете в долната част на албумите за икона, представена от колелото на зъбно колело. Това ще покаже малък списък с опции, преди които да можем да изберем нивото на поверителност на споменатия албум. Ако сложим "Само аз ”Никой няма да може да види какво съдържа, само ние ще можем да видим тези изображения.

    В случай, че изберем "Приятели ”Само хората, които сме приели с нашите приятели, ще имат достъп до този албум и в същото време бихме могли да изберем тези, които не искаме да бъдат показвани, ако вече са го добавили като приятел.

    Но, "Персонализирани ”Ние го смятаме за много по-специален, тъй като той ни позволява да изберем конкретно хората, които могат да виждат съдържанието на албума, независимо дали сте ги добавили или не, те никога няма да могат да виждат съдържанието, което споделяте, докато не деактивирате тази опция.

    Освен това, той също така ви позволява конкретно да изберете кой други потребители на Facebook не могат да видят тези снимки. Позволявайки ви да филтрирате много по-добре съдържанието, което публикувате в тази социална мрежа. Просто трябва да ги потърсите по потребителското им име и да маркирате всяко, което искате да добавите към черния списък.

    И готово!, сега знаете как да скриете вашите фотоалбуми от други хора във Facebook. В случай, че искате да отмените тази процедура, стъпките са същите. Ще трябва само да промените поверителността, която сте дали на този конкретен албум, отново.

    Можете да го направите от всяко устройство където имате инсталирано приложение или достъп до него директно от официалния му сайт. Оставете ни вашия коментар, за да разберем колко полезни са били тези съвети за защита и подобряване на поверителността ви в снимки и друго съдържание, което споделяте в любимата на всички социална мрежа.

    AliExpress WW
    Препоръчано
    Оставете Коментар