Основен » google » Как да изтрия фотоалбум, качен във Facebook от мобилно устройство

Как да изтрия фотоалбум, качен във Facebook от мобилно устройство

AliExpress WW

Понастоящем имаме качени повече снимки в социалните мрежи, отколкото на нашите устройства, компютри или албуми у дома, насаме. Качваме толкова много снимки, че можем да размием малко линията на публично и частно, точно поради тази причина в един момент можем да съжаляваме и искаме изтрийте някакъв фотоалбум От Facebook, Можем да направим това от мобилния телефон и тук ви казваме как да го постигнете.

Може да се съгласите или не, но хората свикват да излагат практически целия си живот в интернет, в социалните медии и нататък Facebook или Instagram, където качват стотици снимки на месец, разказвайки всичко, което правят ежедневно, с луксозни детайли. Като причина за голям брой коментари от всякакъв вид, това е толкова често срещана практика, че странното е да не споделяте тази информация.

Но в някои случаи може да се случи да съжалявате за качването на албум, някои снимки и искате да ги изтриете. Може би защото сте с хора, с които вече не се разхождате, някоя бивша приятелка / или.

Индекс ()

    Изтрийте фотоалбум, качен във Facebook

    Каквато и да е причината, искам да ви науча в следващата статия как да изтриете фотоалбум във Facebook, лесно. Възвърнете спокойствието си, като изтриете тези неудобни снимки от Facebook.

    Очевидно изтриване на снимки Едно по едно изобщо не е забавно, особено ако имате албум с повече от 30-40 снимки, това може да стане твърде скучен процес и че в много случаи избягваме точно това..

    Така че в крайна сметка оставихме снимките за всички, за да продължат да ги виждат, така че това, което искам да ви покажа, е как да изтриете цял албум От Facebook, за да изтриете наведнъж всички снимки, които са част от него.

    Не забравяйте, че веднъж изтрит не може да бъде възстановен така че трябва да сте напълно сигурни, че ще изтриете тези снимки. Ако това, което искате да направите, е просто да ги премахнете от видимостта, можете да поставите частните снимки или да ги прехвърлите в облака частно, така че да останат съхранени, но вече не с оглед на всички.

    Как да изтрия снимките си във Facebook от мобилния си телефон

    Процесът за изтрийте вашите снимки на акаунт във Facebook е процес, който трябва да обмислите внимателно, ако те са смущаващи снимки, най-сигурното е, че не искате да мислите за нищо друго.

    Но от друга страна, ако това е нещо, което случайно сте споделили, трябва да помислите и за промяна на настройките за поверителност на вашия акаунт, за да можете имате по-голям контрол върху информацията, която споделяте освен вашите снимки.

    Като казахме това, нека преминем към процедурата за изтриване на тези снимки от мобилния си телефон, със следващата стъпка по стъпка.

    • Влезте в социалната мрежа, на компютър.
    • Отидете на частта със снимки от вашия профил.
    • Сега да отидем там, където пише "Албуми ”В раздел в горната част.
    • Просто изберете албума, който искате да изтриете с едно щракване.
    • Сега отивате там, където пише настройки, което е иконата с форма на зъбно колело в горната част.
    • И тук трябва да кликнете върху "Изтриване на албума ”И voila, потвърдете и тя е напълно елиминирана.

    Както казахме по-рано в в случай, че не сте сигурни; но не искате никой да вижда снимките на въпросния албум, това, което ще направите, е просто да отидете в частта за конфигуриране, поверителност и да изберете "Само аз".

    По този начин не изтривате албума, но единственият човек, който може да го види, сте вие ​​и никой друг освен вас; и никой приятел няма да може да види никоя от снимките, тъй като това е скрито.

    Или можете да направите резервно копие на вашия акаунт, където са включени снимките, видеоклиповете и чатовете, които имате във вашия Facebook. Поради това ще запазите информацията си и можете да изтриете каквото искате, без да се притеснявате да го загубите завинаги.

    Можете също така да контролирате поверителността или показването на статусите си във Facebook, като по този начин ще се уверите, че споделяте това, което искате, с хората, които обичате и не с непознат това може да е лоша идея, ако преди сте споделяли всяко движение в живота си.

    AliExpress WW
    Препоръчано
    Оставете Коментар